Σχετικά με εμάς.

Εδώ και 32 έτη συνεχίζουμε να παρέχουμε πρώτης ποιότητας προιόντα Λευκών Ειδών & Είδη Διακόσμησης. 

Μια δεύτερης γενιάς ελληνική επιχείρηση, δύο αδέρφια με κοινό όραμα να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δική μας πινελιά στον χώρο τους με μοναδικό αποτέλεσμα να χαρούν τα προιόντα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Μεγάλοι ελληνικοί οίκοι μας έχουν εμπιστευτεί με τα προιόντα τους για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οίκοι όπως Inart, Guy Laroche, Das Home, Greenwich Polo club, Nef Nef, Teoran, Dunlopillo, Maizon, Artekko, Supergreens βάζουν το δικό τους στίγμα μαζί με εμάς για ένα αποτέλεσμα που θα σας αποζημειώσει!

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα & Κύπρο καθώς και αρκετές ευρωπαικές χώρες μέσω συνεργαζόμενων πλατφόρμων.

 

 

 

Ομάδα

Ioannis Spathis

CEO

Loukia Spathi

Co-Founder

Areti Filippopoulou

Founder
Furniture collections

How we start our business

Ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία επίπλων και διακόσμησης!

Τα έπιπλα είναι ένα αμετάβλητο χαρακτηριστικό κάθε δωματίου. Είναι αυτοί που του δίνουν τη σωστή ατμόσφαιρα, κάνοντας τον χώρο άνετο και άνετο, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για παραγωγική εργασία ή βοηθώντας να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα. Όλο και πιο συχνά, οι πελάτες θέλουν να κάνουν μια παραγγελία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν μπορείτε να καθίσετε στον υπολογιστή στον ελεύθερο χρόνο σας, να τακτοποιήσετε τα έπιπλα στη φωτογραφία και να αγοράσετε ήρεμα τα έπιπλα που σας αρέσουν. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει έναν μεγάλο κατάλογο επίπλων: είναι διαθέσιμα τόσο έπιπλα σπιτιού όσο και γραφείου.

Η παραγωγή επίπλων είναι μια σύγχρονη μορφή τέχνης!

Οι κατασκευαστές επίπλων, καθώς και οι κατασκευαστές άλλων ειδών σπιτιού, είναι γεμάτοι εκπληκτικές προσφορές: συναντάμε συχνά τόσο τυποποιημένα προϊόντα μαζικής παραγωγής όσο και μοναδικές δημιουργίες - έπιπλα από επαγγελματίες τεχνίτες, που θα εκτιμηθούν από πραγματικούς γνώστες της ομορφιάς. Επιλέξαμε για εσάς τα καλύτερα μοντέλα από σύγχρονους τεχνίτες που κατάφεραν να συνδυάσουν έξυπνα την κομψότητα, την ποιότητα και την πρακτικότητα σε κάθε μονάδα προϊόντος. Η γκάμα μας περιλαμβάνει προϊόντα από δοκιμασμένες εταιρείες. Που για πολλά χρόνια συνεχούς κοινής δουλειάς δεν έδωσε λόγο αμφιβολίας για την αξιοπιστία και την ειλικρίνειά τους. Όλα εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους, άριστα λειτουργικά χαρακτηριστικά, ελκυστική εμφάνιση των προϊόντων, μακρά περίοδο χρήσης των επίπλων, καθώς και ασφάλεια.